Home » DermaCura®

DermaCura®

DermaCura

D&M (Diagnostica en Medische Hulpmiddelen) B.V.

De missie van D&M is het aanbieden van medische hulpmiddelen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met allergie, eczeem, astma of COPD-klachten.

Vooral op het gebied van eczeembehandeling zijn we laatste jaren zeer actief en hebben wij een bijzonder product ontwikkeld: DermaCura eczeemverband. Dit product is geschikt voor alle patiënten die last hebben van matige tot ernstige eczeemklachten aan handen, voeten, benen, armen, buik, rug en hals.

Het eczeemverband is uitgevoerd als onderkleding, waardoor het direct aansluit op de huid en op die manier een optimaal effect heeft. De werking berust op het afremmen van de groei van stafylokokkenbacteriën op de huid, waardoor eczeemklachten verminderen. Daarnaast is de stof bijzonder zacht en comfortabel. Deze combinatie zorgt voor een hoog draagcomfort, vermindering van de jeuk en het krabben, verbetering van de eczeemklachten en een betere nachtrust.

DermaCura is een medisch hulpmiddel en kan van toegevoegde waarde zijn bij de behandeling met zalven en crèmes. Op recept van de behandelend arts wordt DermaCura eczeemverband vergoed door de zorgverzekeraar.
Kijk op www.eczeemverband.nl voor meer informatie.

DermaCura eczeemverband is een product van D&M B.V.

Postbus 229, 3700 AE ZEIST
Telefoonnummer: (030) 699 58 59
Faxnummer: (030) 699 23 09
E-mail: dm@dmhulpmiddelen.nl
Website: www.eczeemverband.nl